Studio Revolt is een ontwerpstudio dat graag samenwerkt met non-profit organisaties, duurzame bedrijven, scholen, gemeentes, de kleine ondernemer en iedereen die iets positiefs wil bijdragen aan de wereld. Dit kunnen zowel commerciƫle als sociaal-maatschappelijke projecten zijn.

Als ontwerper van Studio Revolt vind ik het belangrijk om mijn creativiteit in te zetten voor iets waar ik achter sta. Op deze manier worden we allebei enthousiast van het project waar we aan werken, wat meestal leidt tot mooie resultaten. Met mijn brede ervaring kan ik jouw bedrijf of organisatie helpen op het gebied van grafisch ontwerp, concept en strategie. Sterke punten zijn campagnes, interventies en branding. In het ontwerpproces hou ik ervan om te experimenteren maar tegelijkertijd oplossingsgericht te werken. Daarnaast werk ik samen met een aantal goede illustratoren, fotografen, ruimtelijk ontwerpers en interactief designers, waardoor we altijd een juiste oplossing kunnen vinden voor jouw project.

Niels Poortinga

In 2015 studeerde ik af aan de opleiding grafisch ontwerpen en ben ik Studio Revolt gestart. Ondertussen studeerde ik nog een aantal jaren aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle, waar ik veel heb kunnen experimenteren en mijn creatieve vaardigheden nog verder kon ontwikkelen. Mede hierdoor ben ik vandaag de dag breed georiƫnteerd en een multi-gedisciplineerd ontwerper. Naast grafisch ontwerpen geef ik les en maak ik ruimtelijke ontwerpen en autonome kunst. Op www.nielspoortinga.nl kun je hier meer over vinden.

This is me